Átlátható forgalom és profit növekedés az organikus hálózatról

Kulcsszó keresés

A megfelelő kulcsszó nélkülözhetetlen egy ütős honlaphoz. Fontos, hogy amivel foglalkozol, arra fektesd a legnagyobb hangsúlyt, az forduljon elő legtöbbször a honlapodon. Van már egy ütős szöveged és nem érted az emberek miért nem Téged választanak? Nem megfelelő kulcsszavakat választottál. Több éves keresztrejtvényfejtő múltunkkal segítünk a legjobb kulcsszavak felkutatásában, és azok felhasználásában a szövegírás közben. Feljavítjuk az eddigi szövegeid és hasznos tanácsokkal látunk el a jövőbeni íráshoz.

Linképítés

A Google értékelés rendszerben a honlapra mutató külső linkek jelentős szerepet játszanak. Azon belül is az olyan oldalak linkjeit díjazza, melyek relevánsak a Te weboldalad szemszögéből. Mi éppen ezért, más hasonló linképítéssel foglalkozó csapattal szemben a legrelevánsabb helyekkel kapcsoljuk, össze a honlapodat. Így nem csak a Google fog neki örülni, hanem azok az emberek is, akik azon keresztül jutnak el hozzád!

Weboldal optimalizáció

Nincs is annál rosszabb, mint amikor egy link egy nem létező oldalra mutat. Az oldalra tévedő nem érti, megijed és bezárja a weboldalad, így elveszted őt. Elég bosszantó nemde? Csapatunk kijavítja ezeket a kis fekete lyukakat az oldalon, így az olvasó nem vész el az éterbe, hanem átalakul potenciális ügyféllé.